Característiques

No aigualeixen les begudes

Els glaçons Inoxfrost mantenen inalterades totes les propietats de la beguda i a la vegada en conserven l’aroma i el gust.

Màxima higiene

Es poden rentar com qualsevol altre cobert. A més a més, no presenten el risc que suposen els microbis de l’aigua dels glaçons de gel convencionals.

No floten i mantenen el fred

Gràcies a la densitat, aquests glaçons no floten, de manera que no molesten mentre es beu. A més a més, mantenen el fred durant més temps que el gel i no formen blocs.

Duració il•limitada

Es fabriquen amb el mateix acer inoxidable que les millors coberteries.

Ecològiques

Gràcies a la duració perpètua i a l’estalvi d’aigua que suposen respecte a l’ús sistemàtic del gel.

Personalitzables

Es poden personalitzar gravant-ne l’esfera amb làser.

 


Aplicacions

 

A casa o en el sector alimentari i de restauració. Disposarà d’un objecte de disseny, pràctic i còmode per a refredar les begudes.

Es un producte original com a regal d’empresa, per a la família, els amics, la parella, etc.

En el sector de la sanitat són ideals per a la termoteràpia, el transport d’òrgans i per calmar dolors i contusions (en fred o en calent).


Ús

Fàcils d’utilitzar, els glaçons Inoxfrost només requereixen 90 minuts al congelador per adquirir la temperatura òptima. Un cop usades, les boles es netegen al rentavaixella o a mà i es tornen a posar al congelador.

Si la beguda és a temperatura ambient, recomanem 1 o 2 glaçons per al vi i també per al cafè, 4 per a l’aigua, els sucs i les begudes i entre 3 i 5 unitats per als licors i la cervesa. En qualsevol cas, el nombre de glaçons depèn de la temperatura inicial de la beguda o de si se’n vol mantenir la frescor. Per exemple, per a una copa de cava fred que es vulgui consumir lentament, només cal un glaçó.